Ivan en Linda hebben weer eens onenigheid en zijn elkaar helemaal zat

Ivan en Linda hebben weer eens onenigheid en zijn elkaar helemaal zat

Wanneer Ivan en Baldr achter de computer zitten omdat ze bezig zijn met een evenement, vraagt Linda of zij er ook even bij mag. Er zijn namelijk financiële taken die zij moet afhandelen. Ivan vindt dat Linda ongeduldig doet en laat haar dit duidelijk merken. Een beetje populair doen omdat ze een pinpas in d’r hand heeft zegt hij geïrriteerd. Linda roept terug dat hij aannames doet en kan zijn opmerking overduidelijk niet waarderen. Hij moet z’n smoel houden tegen me vervolgd ze kwaad tegen Baldr als Ivan is weggelopen.

Wat later botsen Ivan en Linda weer flink, wanneer Ivan aan haar komt vragen of hij de wasmachine waar haar was in zit mag gebruiken. Eigenlijk heb ik je was er al uit gehaald voegt hijeraan toe. Dit schiet volledig in het verkeerde keelgat bij Linda. Zuchtend loopt ze de loods in schreeuwt ze naar Ivan dat ze dit niet pikt. Ivan doet zijn beklag vervolgens bij Bas maar hij lijkt wel te snappen dat Linda het niet fijn vindt dat Ivan aan haar kleren zit. Hoe lang zal deze onenigheid duren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *