Het centraal van 11 april

Het centraal van 11 april

De bewoners hebben weer van alles besproken in een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 11 april terug.

Fay leidt het centraal en begint met het eerste punt. Elke maandag vind er een nominatie plaats waarbij er op dinsdag iemand naar huis moet. Dit betekent dat er steeds minder bewoners zijn en de taken dus meer verdeeld moeten worden. Beau en Linda stellen voor om koppels te maken met de bewoners zodat mocht er een bewoner uit dit koppel vertrekken, de andere bewoner de taken op kan pakken. De groep spreekt vervolgens af dat zij koppels gaan maken en deze koppels bekend maken aan Beau en Linda.

De Utopia markt is uitverkocht. Cemal is druk bezig met het organiseren van de markt en de standhouders. De bewoners spreken af minder investeringen te doen, omdat het de laatste markt is. Voor de Carribean Night hebben de bewoners een planning gemaakt met wie wat gaat doen op de avond. Deze wordt doorgenomen met iedereen. Na een korte discussie wordt besloten Le Luifel open te houden tijdens het evenement. De bewoners willen graag dansen tijdens de Carribean Night, maar Ivan zit hier niet op te wachten en geeft dit aan in de groep. Billy vindt bewoners elkaar niet mogen dwingen om dingen tegen hun zin in te doen. Uiteindelijk doen Ivan en Billy allebei mee aan het dansen.

Romy geeft daarna aan het fijn te vinden vaker met alle bewoners een centraal te hebben. En legt verder uit dat de evenementen haar en de rest van de groep ook aangaan en ze hierom twee keer per week wil samenkomen. Ivan geeft aan dat iedereen vrij is om bij de vergadering aan te schuiven en snapt niet waarom er een centraal moet komen met alle bewoners. Uiteindelijk besluit Romy dat zij bij de bv vergadering zal aanschuiven. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *