Ivan wil extra hulp om de akker te ontruimen

Ivan wil extra hulp om de akker te ontruimen

Voor maandag 09:00 uur moeten de bewoners de akker hebben ontruimt. Dit is niet zomaar gedaan en de bewoners moeten dan ook hard aan de slag. In de middag besluit Ivan hulp in te schakelen. De kas moet namelijk ook weg en dit betekent dat ze deze helemaal moeten demonteren. Ivan belt naar boer Bertus, waar de kas heen zal gaan en vraagt of hij misschien morgen tijd heeft om te helpen. Helaas kan dit niet, de bewoners zullen het dan toch echt zelf moeten doen. Boer Bertus legt duidelijk aan Ivan uit hoe de groep het beste de kas kan demonteren, zodat hij hem later deze week kan ophalen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *