De bewoners ontvangen weer een zwarte brief

De bewoners ontvangen weer een zwarte brief

Mehmet loopt naar de brievenbus waar hij een zwarte envelop vindt. Hij roept direct alle bewoners bij elkaar en er klinkt al nerveus gemompel. Vol spanning gaan de bewoners zitten en alle blikken zijn gericht op Mehmet als hij de brief voorleest. Het weiland is niet het enige stuk Utopia dat zal worden afgesloten. Jullie hebben tot aanstaande maandag 09:00 uur de tijd om alles te verhuizen wat op en rondom de akker staat leest hij voor. Nee, niet de akker schreeuwen Demi en Fay en ze gaan dramatisch op de grond liggen. Denk aan het kasteel, Vogel Village en de kas. Alles wat na de deadline nog te vinden is, moeten jullie als verloren beschouwen leest Mehmet verder. De tweeling baalt als een stekker dat zij hun plekje kwijt zijn maar kunnen het aardig relativeren. Wat heftig, jullie huis moet toch worden weggehaald zegt Romy begripvol terwijl ze over de ruggen van de tweeling wrijft. Linda stelt voor om in rap tempo de loods in orde te maken zodat er genoeg slaapplekken zijn. Ik verwacht dat er telkens een stukje van ons wordt afgenomen en we achterblijven met alleen de loods. Dus laten we slaapkamers gaan maken zodat iedereen in de loods kan slapen besluit Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *