Demi en Fay balen dat hun kasteel weg moet

Demi en Fay balen dat hun kasteel weg moet

Nadat Mehmet de brief die in de zwarte envelop zat heeft voorgelezen, zonderen Demi en Fay zich af in hun kasteel. Oh wat erg zegt Fay verslagen als ze samen met Demi die kant op loopt. En  vertelt haar dat ze al het vermoeden had dat dit ging gebeuren en dat ze er erg van baalt dat dit vermoeden werkelijkheid is geworden. Ah nee, dit is echt het lekkerste plekje van heel Utopia gaat ze verdrietig verder. De twee bespreken daarna wat er allemaal moet gebeuren voordat ze kunnen verhuizen uit het kasteel. Ook hebben ze het over hun mogelijke volgende slaapplek. Gelukkig hebben ze nog twee nachten om te genieten van hun huisje. Ze besluiten om vanavond niet, zoals ze hadden afgesproken bij Beau te gaan logeren maar nog zo lang mogelijk te genieten van hun eigen kasteel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:25

    Wie zal het gaan winnen je hoeft het niet te vragen iedere keer als jullie mijn brief boykot hoef je niets meer uitte leggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *