Romy wil de paarse en groene kamer opnieuw invoeren nu Utopia kleiner wordt

Romy wil de paarse en groene kamer opnieuw invoeren nu Utopia kleiner wordt

De bewoners hebben een zwarte envelop ontvangen met daarin het nieuws dat zij vanaf nu tot maandag 09:00 uur hebben om de akker te ontruimen. Demi en Fay balen enorm dat zij hun slaapplek kwijt zijn maar kunnen zich redelijk snel herpakken. Ivan wil alvast beginnen om alles wat er op de akker staat te inventariseren. De kas is al verkocht en Ivan hoopt dat de nieuwe koper dit weekend tijd heeft om hem op te komen halen. Romy ziet een avontuur in het steeds kleiner wordende Utopia. Ik vind dat we met zijn allen opnieuw een nieuwe paarse en groene kamer moeten maken zegt ze met een grijns. Dat is toch gezellig! Dan eindigen we zoals we zijn begonnen gaat ze enthousiast verder. En maakt een plan hoe de twee kamers gerealiseerd kunnen worden. De rest van de bewoners wordt ook enthousiast en er wordt afgesproken dat ze hier maandag verder over gaan nadenken. Voor nu vindt Ivan het zaak om de akker eerst goed af te sluiten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Herma at 10:52

  JA, DEMI EN FAY EN VOLGENDE MAAND NAAR HUIS!
  NAAR HUIS! OF MISSCHIEN AL VEEL EERDER……..
  DE ZEER LANGDURIGE VAKANTIE IS DAN AFGELOPEN!
  JAHAA, AFGELOPEN!
  MOGEN JULLIE AAN DE SLAG IN DE ECHTE MAATSCHAPPIJ!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *