Demi en Fay zijn geïrriteerd, het vinden van een nieuwe slaapplek gaat moeizaam

Demi en Fay zijn geïrriteerd, het vinden van een nieuwe slaapplek gaat moeizaam

Demi en Fay zijn lichtelijk geïrriteerd dat zij hun slaapplekje gaan kwijtraken omdat de akker ontruimt moet worden. Met Romy bekijken zij hun nieuwe slaapplek in de loods. Romy vertelt dat het een optie is om onder het penthouse te gaan slapen. Maar straks komen er B&B’ers voor het penthouse en dan liggen wij daar te slapen, dat kan toch niet roept demi verbouwereerd. Romy stelt voor om iets om de winkel te bouwen zodat Demi en Fay toch ietwat beschut liggen. Dat vind ik niks, want dan liggen we dus eigenlijk midden in de woonkamer schudt demi haar hoofd. Tot dusver vinden Demi en Fay nog geen een slaapplek aantrekkelijk klinken.

De irritatie van de tweeling wordt alleen maar groter als ze zien dat Ivan de ombouw van het glas in lood al heeft verwijderd. Ben jij bezig met het kasteel afbreken? vraagt Fay aan Ivan. Ivan knikt en Fay zegt dat ze het erg jammer vindt omdat ze graag nog foto’s wilde maken als herinnering aan hun slaapplekje in Utopia. En vraagt of Ivan het volgende keer even komt vragen alvorens iets af te breken. Ik ga niet bij alles wat ik doe eerst toestemming vragen antwoordt Ivan op zijn beurt. Fay legt nogmaals uit dat ze het jammer vindt omdat het haar huisje is en het emotionele waarde voor haar heeft. Jouw huisje, hoezo jouw huisje? vraagt Ivan defensief. De twee belanden in een discussie en lijken elkaar niet te snappen. Zijn we nou aan het zeiken om het zeiken? vraagt Ivan vervolgens. Rienk komt tussenbeide zegt te helpen om de ombouw er weer op te zetten zodat er foto’s gemaakt kunnen worden. Ivan kijkt toe en schudt zijn hoofd. Wat een onzin dit mompelt hij zachtjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Heidy at 14:16

  Wat een verschrikkelijk figuur is die Ivan zeg, ja het was het huisje van de twins!! En ze hebben daar emotionele gevoelens voor, wat ik heel goed kan begrijpen. Ivan heeft totaal geen gevoel is alleen maar belust op geld! Wat maakt het nou uit om even te wachten totdat de twins afscheidt hebben genomen van hun onderkomen. Tja hij is nou eenmaal emotieloos en kan dit dus niet begrijpen. Zielig persoon die Ivan, van mij mag hij a.s. dinsdag de poort uitlopen.

 2. Herma at 11:01

  VOLGENDE MAAND WEER THUIS, DAMES!
  OF MISSCHIEN AL EERDER!
  DE VAKANTIE IS DAN AFGELOPEN!
  CONCENTREER JULLIE OP HET ZOEKEN VAN EEN BAAN!
  ER IS NIETS VAN JULLIE BIJ IN UTOPIA.
  HET WAS TIJDELIJK EEN ONDERKOMEN WAARIN JULLIE SCHANDELIJK
  VERWEND ZIJN GEWORDEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *