Fay vraagt Rienk om opheldering, heeft hij gevoelens voor Beau?

Fay vraagt Rienk om opheldering, heeft hij gevoelens voor Beau?

Eerder heeft Fay met Beau gesproken over Rienk. Er is wat onduidelijkheid ontstaan over eerdere uitspraken van Rienk en Fay besluit verhaal te halen bij hem. Ze vertelt hem dat ze na hun gesprek van laatst met wat vragen is blijven zitten. Het gaat over Beau. Vind je haar aantrekkelijk of heb je gevoelens? vraagt ze hem op de man af. Rienk geeft hier niet direct antwoord op maar vertelt hoe hij tegen de situatie aankijkt. Volgens hem is Beau een tegenstrijdig persoon. Aan de ene kant is ze heel afstandelijk maar aan de andere kant is ze juist heel dichtbij. Omdat dit voor hem erg verwarrend is, heeft hij besloten naar haar uit te spreken dat ze het best vrienden kunnen zijn. Niet omdat hij dit per se wil maar omdat hij, volgens hem zelf, voelt dat zij dit wil. Fay staat er niet begrijpend bij te kijken en vraagt meerdere malen of Rienk wat duidelijker wil zijn. Maar als je aan haar aangeeft dat je vrienden wilt zijn, dan wek je een bepaalde indruk probeert ze hem uit te leggen. Rienk gaat verder met zijn verhaal over Beau en geeft aan dat ze een meisje is dat hij makkelijk zou kunnen versieren omdat ze er zelf voor openstaat. Dus je wilt dat doen? vraagt Fay maar dat wordt direct door Rienk ontkent. Twijfelend zegt Fay dat het gesprek haar wel wat duidelijkheid heeft gebracht. Het is heel mistig allemaal eindigt Rienk. Maar of Fay nu iets wijzer is geworden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Harry at 17:19

    Tjonge jonge, waar bemoeit dat stuk nietsnut zich toch mee, alstublieft pak je kist en die van je zus ook en rot op. Julie voegen helemaal niets toe aan utopia. Dus opzouten.

    • chagija at 01:27

      Nou daar kan dat meisje toch niets aan doen dat hij een flapdrol is met veel fantasie ze is gewoon heel lief meisje die niet andere mensen krenkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *