Beau ontkent dat er iets zou spelen tussen Rienk en haar

Beau ontkent dat er iets zou spelen tussen Rienk en haar

Afgelopen avond heeft Fay van Rienk gehoord dat hij een gesprek met Beau zou hebben gehad waarin ze hebben uitgesproken vrienden te zijn en niet meer. Vol verbazing heeft ze dit vervolgens aan Demi verteld en de tweeling besluit vandaag aan Beau te vragen hoe het nou precies zit. Wanneer ze Beau vragen naar dit gesprek, weet zij niet waar Demi en Fay precies op doelen. En vertelt inderdaad met Rienk te hebben gesproken maar in dit gesprek is niet ter sprake gekomen dat hij haar aantrekkelijk zou vinden. Zo heb ik het in ieder geval niet begrepen legt ze verder aan de tweeling uit. Fay begrijpt niet goed hoe Rienk hier dan bij kwam en zegt dat zij het dan misschien ook verkeerd begrepen heeft en besluit er later vandaag nog over te zullen praten met hem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 08:22

    O jeh weer niet geplaatst omdat je een bewoording gebruik voor iemand die nog zo lang wij hem kennen nog nooit gewerkt heeft en ook hier niets doet alllenn goed eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *