De teams voor de positieve roast zijn bekend

De teams voor de positieve roast zijn bekend

Beau en Romy gaan in het huisje van Beau zitten om wat dingetjes voor te bereiden voor de roast die zondag gaat plaatsvinden. De tweeling doen niet mee omdat ze zich er niet fijn bij voelen. Mehmet en Linda doen ook niet mee zegt Beau. Na het nodige besproken te hebben trommelen de twee iedereen op om de teams te maken. Jongens, we gaan nu lootjes trekken schreeuwt Romy door de loods. En legt verder uit dat het de bedoeling is dat er persoon minimaal twee grappen gemaakt worden. Wij hebben hier al eerder een roast gehad en die was best wel heavy voor sommige mensen, daarom willen we hem nu in een positief jasje steken. Dus geen kwetsende grappen voegt ze eraan toe. Na deze uitleg besluiten Linda en Mehmet ook mee te doen en daarom worden er drie groepen gemaakt. Na het lootjes trekken zitten Bas, Beau en Billy in team een. Team twee wordt Ivan, Baldr en Mehmet. In team drie zitten Cemal, Romy, Rienk en Linda. Jullie hebben tot zondagavond om met je team een leuke roast te bedenken, succes spreekt Beau de groep toe. Gaat deze roast toch leuk worden? Eerder reageerde de bewoners niet zo positief op dit idee

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *