Romy en Beau bedenken een nieuwe groepsactiviteit

Romy en Beau bedenken een nieuwe groepsactiviteit

Afgelopen avond bespreken Beau en Romy iets bij de bar. De twee dames willen weer wat leuks doen met de hele groep. Nadat ze aan de groep hebben voorgesteld om een roast te houden maar hier niet veel positieve reacties op kregen, proberen ze iets nieuws te verzinnen. Wat kunnen we bedenken waar iedereen aan meedoet vraagt Beau zich hardop af. Dan weet Beau het ineens. Ze wil de groep bij elkaar roepen en gezellig met z’n allen bespreken wat iedereen zou doen met het geld, als je wint. Ja, laten we dat doen reageert Romy enthousiast. We gaan pitchen voor de pot voegt ze eraan toe. Wat hen ook leuk lijkt is om met z’n allen terug te gaan in de tijd om elkaar beter te leren kennen. Dan beginnen we bij vijf jaar geleden en eindigen we met een jaar vooruit gaat ze verder. Beau en Romy zijn erg enthousiast maar moeten nu nog de rest van de bewoners overtuigen om mee te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *