Beau en Romy willen een roast organiseren met hun mede bewoners

Beau en Romy willen een roast organiseren met hun mede bewoners

Beau en Romy genieten samen van de zon. Op een gegeven moment komt Beau op een idee. Ze wil een roast organiseren met de mede bewoners. We gaan dan briefjes trekken gaat ze enthousiast verder. Dan moet ik iets over jou vertellen, maar dan wel positief benadrukt ze. Romy vindt het op haar beurt een top idee en wil graag meedoen. De twee bedenken vervolgens dat zij samen de roast gaan organiseren voor de groep. Beau en Romy willen het graag vandaag voorstellen aan de groep. Wat zal de groep hiervan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *