Gaat Beau zich ook opgeven voor Utopia 2?

Gaat Beau zich ook opgeven voor Utopia 2?

Een paar dagen geleden is er bekend geworden dat een vervolg komt op Utopia, namelijk Utopia 2. De bewoners waren enorm enthousiast en wilde zich opnieuw aanmelden voor het programma. Rienk en Cemal hadden geen twijfel en hebben zich gelijk opgegeven. Beau en Cemal bespreken van wie zij verwachten dat ze zich ook opnieuw op gaan geven. Je moet wel mensen hebben die het echt willen zegt Cemal gemotiveerd. Beau is het hiermee eens en denkt dat niet iedereen een nieuw Utopia aankan. Het is niet zeggen en dan niet doen voegt ze eraan toe. Het is echt heel leuk en interessant benadrukt ze. Cemal en Beau bespreken wat zij mee zouden nemen als zij naar Utopia 2 zouden gaan. Ik zal mij ook goed inlezen eindigt Beau. Zal ze zich ook opgeven voor Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 16:19

    Laten er gewoon maar volledig nieuwe mensen in komen. Degenen die vanuit Utopia 1 eventueel een plekje krijgen in Utopia 2 zullen zich alleen maar opstellen als betweters verwacht ik.

    En er zal automatisch al een groep ontstaan van oud tegen nieuwe.

    laat ze trouwens maar gewoon gaan werken voor de kost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *