De bewoners gaan in het centraal bespreken wie van hun familie komt tijdens de nominaties

De bewoners gaan in het centraal bespreken wie van hun familie komt tijdens de nominaties

Gisteren hebben de bewoners bijzonder nieuws te horen gekregen. Volgende week tijdens de stemmingen mogen niet de bewoners, maar hun familieleden stemmen. Dit betekent dat de familieleden letterlijk de plek innemen van de bewoners. Vandaag zal de groep centraal gaan om te bespreken wie ze willen uitnodigen. Niet alle bewoners zijn eruit welke familielid ze willen uitnodigen. Baldr lijkt echter zeker van zijn zaak. Wil jij me moeder uitnodigen? vraagt Beau nieuwsgierig aan Baldr, die dit meteen bevestigd. Beau zelf lijkt nog niet duidelijk voor zichzelf te hebben wie ze wil dat er komt stemmen. Romy leek gisteren al eruit te zijn wie ze wilde uitnodigen, namelijk haar vader. Cemal gaat voor zijn broer. En ook Linda kiest voor iemand uit haar gezin, namelijk haar zus. Wie zullen de andere bewoners kiezen? Dat zal vandaag duidelijk worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *