De bewoners krijgen een zwarte envelop over de nominaties

De bewoners krijgen een zwarte envelop over de nominaties

De bewoners moeten vandaag nomineren maar dit loopt niet helemaal zoals gepland. Mehmet haalt een zwarte envelop uit de brievenbus en roept de groep bij elkaar. De bewoners zijn gespannen en luisteren aandachtig naar de brief die Mehmet voorleest aan de groep.

“Beste bewoners, inmiddels hebben jullie afscheid moeten nemen van José, René, Chipp en Madilia”, begint Mehmet met voorlezen. Jullie gaan vandaag NIET nomineren, maar er is wel iets anders waar jullie goed over na moeten denken”. De bewoners kijken elkaar nieuwsgierig aan. Mehmet leest verder, “ieder van jullie moet iemand aanwijzen uit zijn of haar familie om jouw plek in te nemen”. Alle bewoners lijken verschrikt en worden enthousiast bij de gedachten hun familie weer te kunnen zien. De bewoners lijken er alleen niets van de snappen. Nadat de bewoners begrijpen dat iemand van hun familie een bewoner mag nomineren, lijken de bewoners gek te worden. What the f*ck zeggen Demi en Fay terwijl ze in het rond springen. De bewoners zijn door het dolle heen en kunnen hun geluk niet op. Ik vind het f*cking leip zegt Romy. De bewoners zelf bepalen uiteindelijk wie van de genomineerden Utopia moet verlaten. Morgen voor 13:00 uur moeten de bewoners hebben bepaald wie zij uitnodigen om te stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 114    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *