Welke familieleden worden door de bewoners uitgenodigd?

Welke familieleden worden door de bewoners uitgenodigd?

De bewoners hebben net te horen gekregen dat volgende week niet zijzelf maar hun familieleden iemand mogen nomineren. Het nieuws kwam bij de bewoners goed aan en ze kijken dan ook uit naar volgende week. Ook Demi en Fay kunnen hun geluk niet op. Ik hoop dat we ze mogen zien zegt Fay enthousiast. We moeten goed nadenken voegt ze eraan toe. De tweeling bespreekt daarna met elkaar wie ze volgende week uit zou willen nodigen. Demi is bang dat haar familie misschien een andere beslissing neemt dan dat zij wil. Wie zullen de tweeling kiezen?

Verder wordt er door de rest ook volop gespeculeerd. Sommige bewoners lijken al overtuigd te zijn van hun keuze, terwijl de andere bewoners nog geen idee hebben. Ivan lijkt al duidelijk te weten wie hij uit wil nodigen, namelijk zijn zus. We liggen echt op één lijn vertelt hij aan Cemal. Cemal geeft aan dat hij twijfelt wie hij uitnodigt. Romy lijkt overtuigd te zijn van haar keuze en wil graag haar vader laten stemmen. Wat zullen de Utopianen gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Leny at 17:17

  Het is me niet duidelijk of ze hun familie vóór het stemmen al mogen spreken, of pas daarna.
  Pas daarna zou het eerlijkst zijn, toch…?

 2. RINA at 16:16

  Nou ik vind dat ze alle twee een familie lid mogen kiezen. Ze moeten ook elk appart iemand nomineren. Je kan iemand niet mogen maar blijf wel eerlijk. Niet alleen als het goed uit komt.

 3. Harry at 15:47

  Ik neem toch aan dat er van de twins ėėn familie lid mag stemmen, de twins zijn in feite als 1 persoon binnen gekomen. Anders is het nu al duidelijk dat zij zich geen zorgen hoeven te maken.

 4. Els at 14:27

  Ik ben benieuwd wat de familie van de fay en demi gaan doen en Beau gaan ze aan Johan veb chip vragen op wie ze moeten stemmen dat zou heel gemeen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *