Cemal en Romy zijn ervan overtuigd dat iedereen nu genomineerd kan worden

Cemal en Romy zijn ervan overtuigd dat iedereen nu genomineerd kan worden

De bewoners raken maar niet uitgepraat over de plotselinge wending van de nominaties. Iedereen kan nu op de bank komen, dus wij hebben nu ook een grote kans zegt Romy tegen Cemal. Ik heb ook het gevoel dat het verkeerd uit kan gaan pakken reageert Cemal instemmend. En voegt eraan toe dat hij erover nadenkt om zijn broer te laten stemmen. Maar weet niet zeker of dit de juiste keuze is. Linda verzekert haar mede bewoners ervan dat als zij in de gevarenzone terecht komen, alsnog niet weggestemd zullen worden door de groep. De drie praten nog even door en beseffen dat er weer meer dan twee personen terecht kunnen komen in de gevarenzone.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *