Mehmet denkt dat Linda genomineerd wordt, ze heeft veel tegenstanders

Mehmet denkt dat Linda genomineerd wordt, ze heeft veel tegenstanders

Buiten praten Billy en Mehmet over wie er naar huis zal moeten volgende week. Mehmet heeft het gevoel dat Linda grote kans maakt om in de gevarenzone te komen en eruit gestemd te worden. Billy knikt, ze is het duidelijk eens met haar mede bewoner. Ze heeft veel tegenstanders hier gaat Mehmet met zijn verhaal verder. Toch is niets nog zeker. Iedereen kan op de bank komen voegt hij eraan toe. De twee vinden het wel leuk dat het dit keer aan de familieleden is om bewoners te nomineren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Harry at 15:42

    Ze moeten de twins naar huis sturen, zij zijn in utopia een gevaar voor de rest. Als je met hen over geld begint breekt bijna de oorlog uit. Met die twee valt niets te overleggen, dus weg stemmen.

  2. joke gotte at 14:44

    Is Billy nou echt zo gek of dom dat ze nog steeds denkt dat ze buiten schot blijft,en Mehmet speel je nou en spelletje of wil je wat van Billy d gevaarlijkste figuur die rondloopt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *