De bewoners uit Utopia krijgen een openstaande factuur waar ze van schrikken

De bewoners uit Utopia krijgen een openstaande factuur waar ze van schrikken

De bewoners hebben de laatste weken veel tegenslagen gehad, met betrekking tot geld. De boot is opgehaald en het riool was verstopt. De bewoners krijgen vandaag de factuur binnen van beiden en dat is even schrikken. Lin, we hebben de factuur binnen van het riool en de boot zegt Fay angstig voor de reactie van Linda. De factuur bij elkaar is 2600 euro en Beau, Fay en Demi schrikken hier alle drie heel erg van. Linda is echter iets nuchterder en vindt het bedrag wel meevallen. Nadat Linda de factuur heeft gezien laten de tweeling hem ook aan Mehmet zien, die niet zo nuchter reageert. Hij schrikt zich kapot. En vindt het een heftige factuur, maar beseft zich dat er niets anders op zit dan betalen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Harry at 16:40

    De boot wordt toch door de twins betaald neem ik aan, een van hen heeft hem toch ge erft, en daar zijn lusten maar ook lasten aan verbonden.

    • Heidy at 17:34

      Ja hallo zo werkt het niet he, Jessie had dat moeten betalen hij heeft deze boot geleend. Billy heeft hier ook de nodige wip partijen gehad, Demi heeft hier maar heel erg weinig lusten gevierd. Dus dan zou Billy hier ook aan moeten meebetalen, evenals Johan, Sena.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *