Wie moet de factuur van 2600 euro betalen?

Wie moet de factuur van 2600 euro betalen?

De bewoners hebben een factuur binnen gehad van de boot en het riool. Deze factuur was 2600 euro en hier is vooral Mehmet erg van geschrokken. Demi heeft als laatste in de boot geslapen en voelt zich hierdoor verantwoordelijk voor de kosten van de boot. Ze bespreekt met Mehmet hoe ze dit kunnen oplossen. Mehmet vindt niet dat Demi alle kosten moet betalen en geeft aan nog te bekijken hoe dit opgelost moet worden. Het is de verantwoordelijkheid van ons allemaal benadrukt hij. Demi en Fay geven aan niet zo goed te weten of zij moeten meebetalen. Beau stelt voor het bedrag te verdelen onder alle bewoners. Mehmet besluit hier later op terug te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *