Demi en Fay bespreken de ruzie tussen Ivan en Rienk

Demi en Fay bespreken de ruzie tussen Ivan en Rienk

Afgelopen avond hebben Beau en Demi als verrassing een rollerskate disco georganiseerd voor de bewoners. Het was een gezellige avond maar tussen Rienk en Ivan was het iets minder leuk. Rienk had namelijk moeite met het skaten en Ivan begon hem daarom te stangen. Hij probeerde Rienk een vriendschappelijk duwtje te geven, waarna hij liet weten dat hij er niet van gediend was. De twee belandden uiteindelijk in een flinke discussie. Als de tweeling vandaag in het kasteel zit begint Demi erover. We dachten even leuk rollerskaten, maar Utopia zou Utopia niet zijn als we niet ruzie zouden maken zucht ze. Rienk was bijna aan het huilen reageert Fay hierop. Demi legt daarna uit wat er precies is gebeurd. En Demi laat weten dat ze dacht dat het een grapje was tussen Ivan en Rienk. Ik denk dat ze er niet tegen kunnen dat ze allebei niet goed konden rollerskaten concludeert Fay. Demi knikt en merkt op dat het typisch Utopiaans is om ruzie te maken tijdens een leuke avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *