Bas probeert de tweeling advies te geven over hun verdiende geld uit hun bv

Bas probeert de tweeling advies te geven over hun verdiende geld uit hun bv

De tweeling heeft net de bv vergadering van vandaag afgeluisterd en is erachter gekomen dat de groep wil dat zij hun geld inleveren voor de prijzenpot. Demi en Fay zijn hier boos over en zijn het absoluut niet eens met deze beslissing. Bas zat bij de bv vergadering en wil de twee hiervan op de hoogte stellen. Ik wil graag weten wat jullie idee is achter het geld dat jullie hebben verdiend geeft hij op een serieuze toon aan. Fay geeft aan dat het grootste gedeelte van hun geld naar de winnaar spot zal gaan, maar dat zij ook graag spullen voor zichzelf willen kopen. Bas adviseert Demi en Fay om een deel van hun geld naar de bv te geven maar Fay is hier heel duidelijk in. Dat gaat niet gebeuren benadrukt ze. Demi is het helemaal eens met haar, we willen zelf kunnen bepalen wat we met het geld doen. Zullen Fay en Demi nog van gedachte veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:50

    Ja weer geblokkeerd wat zijn jullie toch een stelletje loezers alles voor de kijkcijfers Dit zul wel weer niet plaatsen maar dan hebben jullie het in ieder geval gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *