De tweeling is boos omdat de groep het geld van hun bv in de prijzenpot willen doen

De tweeling is boos omdat de groep het geld van hun bv in de prijzenpot willen doen

De bewoners van de bv tak hebben weer bij elkaar gezeten voor een korte bespreking. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 9 mei terug.

Afgelopen avond heeft de Miss Nederland Verkiezing plaatsgevonden en vandaag vertelt Mehmet hoeveel hiermee is verdiend. De winst die de bewoners hiermee hebben gemaakt komt neer op bijna 2000 euro. Alle bewoners zijn hier heel blij mee en vinden het veel geld voor een klein evenement. Het einde van Utopia is inzicht en daarom willen de bewoners graag meer geld in de pot voor de winnaar. Tijdens de vergadering wordt hierbij genoemd dat Demi en Fay nog een eigen bv hebben. Billy stelt voor om ook deze bv te betrekken bij de pot en ook de andere zijn het hiermee eens. Mehmet geeft aan dat zij de tweeling moeten dwingen mee te doen aan de pot. We moeten een keer het gesprek aangaan met ze zegt Billy. De enige manier om dit te laten lukken is wanneer zij het vrijwillig willen, of wanneer ze beide weg zijn antwoordt Mehmet lacherig. Wat de bewoners niet door hebben is dat Fay en Demi meeluisteren met het gesprek.

En zij zijn niet bepaald blij, zodra ze erachter zijn gekomen dat de bewoners het geld van Fay en Demi in de pot willen doen, lopen ze boos weg uit de loods. De twee hebben samen met Chipp een eigen bv opgericht, zodat zij onafhankelijk zijn van de rest van de bewoners. Zij mogen zelf bepalen wat zij met hun geld doen en snappen daarom niet dat de groep hen dit geld wil afnemen voor de pot. Iedereen mag zelf bepalen wat ze doen met hun geld, dus wij ook zegt Demi geïrriteerd tegen Fay. Fay is het met haar eens en vindt het vervelend dat zij uitspraken doen over hun geld. Ik ga mij niet verlagen tot hun niveau benadrukt ze. De tweeling lijkt het niet te snappen en vinden het belachelijk dat dit achter hun rug om wordt besproken. Niemand maar dan ook echt niemand, gaat mij vertellen wat er met onze bv gaat gebeuren verzekert Fay. En hierbij lijkt de discussie voorbij. Of komt er nog een vervolg?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *