Het weiland in Utopia is hermetisch afgesloten

Het weiland in Utopia is hermetisch afgesloten

Vandaag om 09:00 uur was de deadline voor het weiland. De bewoners moesten ervoor zorgen dat het weiland netjes afgeleverd zou worden. Om 09:00 uur precies werden er hekken richting het weiland gemaakt, zodat de bewoners hier niet meer op konden en het stuk weiland teruggeven kan worden aan de natuur. Ik denk echt dat we ons opgesloten gaan voelen zegt Romy bang. Terwijl de hekken geplaatst worden kijken de bewoners toe. Ik vind het maar raar sluit Fay af. Wat zal deze dag nog meer brengen? We komen snel terug met meer nieuws uit Utopia, hou de site dus in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *