Billy vindt Beau niet Utopia waardig, saai en nep

Billy vindt Beau niet Utopia waardig, saai en nep

Als de bewoners gezellig bij het kampvuur zitten gaat het gesprek tussen Billy en Romy al snel over de nominaties. Billy vindt dat de sterkste moet winnen en gaat geen sterke kandidaat naar huis sturen. En overweegt om op Beau te stemmen omdat ze vindt dat Beau hetzelfde naar buiten gaat als ze binnen is gekomen. Ik vind haar niet Utopia waardig voegt ze er verder aan toe.  Romy vraagt vervolgens of Billy de tweeling meer als Utopiaan ziet of Beau meer als Utopiaan. Romy zelf ziet in Beau meer Utopiaan dan in de tweeling. Maar de tweeling heeft wel hun stempel op Utopia gedrukt en Beau heeft alleen maar hard gewerkt reageert Billy. Ze benadrukt dat ze Beau veilig en saai vindt. Ik voel dat zij een masker opzet. Zij is niet echt en daarom komt zij niet bij mij in de buurt, ze weet dat ik haar kan lezen eindigt Billy. Ben jij het met Billy eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 12:31

    Er is er maar 1 nep en dat is Billy, daarbij is ze ook gemeen en niet te vertrouwen. Ze kan Beau helemaal niet lezen. Ik denk dat ze weet dat Beau haar kan lezen. Vals kreng is Billy

  2. Ruud at 11:52

    Billy is gewoon heel erg bang voor Beau omdat ze steeds boven aan staat in de poll
    en wie is nu erg nep Billy dat ben je gewoon zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *