Demi en Fay denken na over de nominaties, worden zij genomineerd?

Demi en Fay denken na over de nominaties, worden zij genomineerd?

Na de rollerdisco gaan Demi en Fay in het kasteel zitten en bespreken de naderende nominatie. Fay vraagt zich af of zij en Demi genomineerd zullen worden. Demi denkt dat ze een grote kans maken, mede omdat ze voelt dat anderen hun graag zien vertrekken. Zullen we morgen weer positief moeten gaan stemmen vraagt Fay zicht hardop af. Demi denkt van niet, ze hoopt in ieder geval dat het een normale stemming wordt. De twee speculeren wie er kans hebben om in de gevarenzone terecht te komen maar komen er niet helemaal uit. We zien het wel gewoon, we kunnen er nu toch niets aan doen vervolgd Fay schouderophalend. De tweeling denkt dat Romy op Baldr gaat en Baldr op Mehmet. Ik krijg er de kriebels van eindigt Demi met een zucht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *