Beau en Demi hebben een rollerdisco georganiseerd

Beau en Demi hebben een rollerdisco georganiseerd

Beau en Demi vonden het tijd voor een beetje ontspanning en hebben daarom afgelopen avond een rollerdisco georganiseerd. De twee hebben rolschaatsen geregeld, de dj booth is neergezet en de slingers zijn opgehangen. Beau en Demi hebben de bewoners gevraagd om zich in disco style aan te kleden en de meeste bewoners hebben zich hier wel aan gehouden. Eerst worden er een paar oefenrondjes geschaatst en Billy geeft Mehmet een lesje. Hij heeft nog nooit op rolschaatsten gestaan en vindt het in eerst instantie maar niets. Maar als Baldr de muziek heeft aangezet begint Mehmet er al meer lol in te krijgen. Ook de overige bewoners hebben er ook zin in en voorzichtig worden er ritmische pasjes op de rolschaatsten gemaakt. De avond is gezellig verlopen en dat komt wel mooi uit, over een paar uur is het namelijk tijd voor de nominaties!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *