Cemal heeft een verrassing geregeld voor een trouwe bezoeker

Cemal heeft een verrassing geregeld voor een trouwe bezoeker

Bezoeker Wesley is al vaak in Utopia langs geweest en heeft mede om die reden een bijzondere band met Cemal opgebouwd. Wesley heeft een hartaandoening en Cemal wil hem daarom samen met zijn vrienden een middagje in het zonnetje zetten. Letterlijk en figuurlijk vandaag want de zon schijnt ook in Utopia heerlijk en de bewoners hebben buiten de picknicktafel gedekt en een hoop lekkere hapjes gemaakt. Als Wesley en zijn vrienden Utopia betreden worden ze hartelijk ontvangen door de bewoners. Iedereen neemt plaats aan de picknicktafel en er wordt gezellig gekletst over van alles en nog wat. Het is een gezellige middag in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *