Beau, Demi en Fay doen een voorspelling op de nominaties

Beau, Demi en Fay doen een voorspelling op de nominaties

Morgen is het weer tijd voor de nominaties en terwijl Beau, Demi en Fay buiten zitten, beginnen ze hierover te kletsen. Ik ben benieuwd wat iedereen gaat doen merkt Beau op. Demi twijfelt of er morgen niet een nieuwe brief komt, net zoals afgelopen maandag. Fay voorspelt dat Baldr in de gevarenzone komt. Samen met een van ons drieën voegt ze eraan toe. En weet zelf nog niet zo goed op wie ze gaat stemmen. Bij mij hangt het van meerdere dingen af legt ze verder uit. Ik stem uit m’n gevoel sluit Beau het gesprek af. Wie komt er volgens jou in de gevarenzone?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Riek at 20:45

    Nou Billy zit weer te roddelen over Beau
    Dat Romy de niet moet geloven ,
    Ik hoop echt dat er morgen een zwarte envelop komt dat ze zelf niet meer mogen stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *