Billy heeft genoten van het weekend

Billy heeft genoten van het weekend

Nadat Charlotte en Laura Utopia hebben verlaten, praten Billy en Beau na over het weekend. We moeten echt beseffen dat het binnenkort klaar is zegt Billy. Het feit dat Charlotte en Laura zo dankbaar waren en ervan hebben genoten om weer even in Utopia te zijn, heeft haar dit doen inzien. Beau knikt ook zij dacht hieraan tijdens het bedank momentje van Charlotte en Laura. Nog wat later praat Billy ook met Romy over de twee logees. Ik heb zo ontzettend genoten, ik heb er echt een oppepper door gekregen zegt Billy blij. Ze vindt het geweldig dat ze een heel weekend heeft door kunnen brengen met haar vriendinnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 07:33

    Billy wat een verschrikkelijk gevaarlijk eng mens ben jij nu zijn het weer je vriendinnen ik wordt walgelijk van je .Nou ik zag nu is Beau aan de beurt vorige week was ze alles en nu moet ze naar huis .Romy ze pakt haar ook nog let maar op daar is ze al een tijd mee bezig die stuurt ze straks ook naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *