Charlotte en Laura hebben Utopia weer verlaten

Charlotte en Laura hebben Utopia weer verlaten

Charlotte en Laura roepen de groep bij elkaar. De oud bewoners bedanken de groep hartelijk voor alles. We vonden jullie erg gastvrij en iedereen was aardig begint Charlotte. Ondanks de strijd om de titel, vinden de twee dat er nog steeds een goede sfeer hangt in Utopia. Ik wens jullie heel veel succes en geniet er nog van voegt Laura eraan toe. Vergeet niet de saamhorigheid en waardeer elkaar sluit Charlotte af. De twee krijgen een applaus van de groep, waarna iedereen ze een knuffel komt geven. Dan is het toch echt tijd voor de oud bewoners om de mini samenleving weer te verlaten en terwijl de groep ze uitzwaaien, lopen ze de poort uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *