Waar zijn de bewoners mee bezig op deze rustige zonnige dag van 8 April?

Waar zijn de bewoners mee bezig op deze rustige zonnige dag van 8 April?

Het is een rustige middag in Utopia. Als Beau en Demi hand in hand de pakketjes ophalen bij de brievenbus, ontdekken ze dat de rollerskates binnen zijn. Dit willen we al zo lang zegt Demi enthousiast. Vrolijk bekijken ze met z’n tweeën de skates. Dit is echt heel leuk merkt Beau op. Charlotte en Laura genieten ondertussen van hun laatste uurtjes in Utopia. Nadat ze hun spullen hebben ingepakt en zich klaar hebben gemaakt, gaan ze naar buiten. Aangezien het lekker weer is, besluiten ze gezellig met Billy buiten te gaan zitten. Baldr en Cemal zijn iets verderop druk bezig met hun carwash service. Ondanks dat het weekend is, moet er natuurlijk ook gewoon geld verdiend worden. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *