Het zwembad zal Utopia ook verlaten!

Het zwembad zal Utopia ook verlaten!

Een paar dagen geleden kregen de bewoners te horen dat ze een gedeelte van Utopia voor maandag 09:00 uur moesten teruggeven aan de natuur. Gisteren is de groep dan ook bezig geweest met het opruimen van de weiland en de gym. Vandaag is het zwembad aan de beurt. Ivan en Cemal besluiten om het zwembad leeg te halen, want er zit nog een laag water in. Met een emmertje schept Cemal al het water eruit. Niet veel later komen de mannen die het zwembad komen afbreken en meenemen het Utopia terrein op. Samen met Cemal en Ivan koppelen ze de slangen los en halen ze de planken uit elkaar. Als de vrachtwagen vol is geladen met de planken van het zwembad, kijken Cemal en Ivan naar de lege plek waar hij eerst stond. Maandag is dit weer van de natuur zucht hij. Wil je spullen uit Utopia kopen? Neem dan eens hier een kijkje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 989    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *