Mehmet speelt open kaart en spreekt de bewoners aan op wie hij gaat stemmen

Mehmet speelt open kaart en spreekt de bewoners aan op wie hij gaat stemmen

Mehmet heeft zijn keuze gemaakt en weet daarom precies op wie hij gaat stemmen tijdens de nominaties. Echter zullen deze stemmen waarschijnlijk aankomen als een verrassing bij de bewoners in kwestie en dus besluit hij open kaart te spelen door hen op de hoogte te brengen. Mehmet wordt al enige tijd gezien als één van de vide maar wanneer hij Linda vertelt dat hij een stem aan haar geeft, komt dit als een grote verrassing. Linda weet niet goed hoe ze moet reageren en luistert rustig naar zijn verhaal. Hij legt uit dat hij zijn stemmen altijd baseert op zijn gevoel en na afgelopen week heeft hij besloten een stem aan Linda te geven. Echter laat hij haar ook weten graag samen met haar in de finale te staan en wil hij liever niet dat zij weg wordt gestemd. Linda geeft aan dat ze het fijn vindt dat hij haar dit wel van te voren heeft laten weten. Mehmet sluit af met dat hij haar nog altijd waardeert en respecteert. Ook zegt hij dat hij zijn overige stemmen gaat verdelen over Beau en Ivan.

Nadat Mehmet Linda heeft verteld dat zij vanmiddag een stem krijgt van hem, stapt hij ook op Ivan af. Ik ga je een stem geven vandaag zegt Mehmet. Oké reageert Ivan enigszins verbaasd. Mehmet legt verder uit dat hij sinds zaterdag bepaalde irritaties voelt opkomen. Jullie maken je vaak zo druk om dingen dat het bepaalde spanningen en irritaties met zich mee brengt voegt hij eraan toe. En heeft liever niet zoveel negativiteit in zijn Utopia en heeft daarom besloten zowel Ivan als Linda een stem te geven. Toch geeft hij ook bij Ivan aan dat hij hoopt dat Ivan nog veel langer in Utopia mag blijven maar zegt ook dat hij het toch even met hem wilde bespreken. Wat mij betreft veranderd er niks reageert Ivan koeltjes. De twee omhelzen elkaar en gaan hierna hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *