De bewoners maken bekend welk familielid bij de nominaties komen stemmen

De bewoners maken bekend welk familielid bij de nominaties komen stemmen

De bewoners moeten laten weten wie zij aanstaande maandag van hun familie in Utopia willen hebben voor de nominatie. De bewoners hebben zich verzameld op de banken en vertellen allemaal wie zij volgende week laten komen.

Baldr kiest ervoor om zijn moeder langs te laten komen in Utopia. Hierna is Bas aan de beurt, Bas kiest voor zijn vader, omdat hij hem blindelings vertrouwt. Beau laat haar zus komen. Billy geeft aan dat zij lang twijfelde maar toch heeft gekozen voor haar moeder. Cemal kiest voor zijn broer dit omdat hij geen blad voor zijn mond heeft en duidelijk kan stemmen. Demi geeft ook aan te hebben getwijfeld tussen haar zus en moeder maar uiteindelijk toch gaat voor haar moeder. Fay kiest hierna voor hun vader. Ivan kiest zonder twijfel voor zijn zusje. Ook Linda kiest voor haar zus, omdat ze rationeel kan denken. Mehmet kiest net zoals Ivan en Linda ook voor zijn zus dit omdat hij een goede band met haar heeft. Romy kiest zonder twijfel voor haar vader, omdat hij sterk in zijn schoenen staat. Hierbij is er duidelijk wie er volgende week zullen stemmen tijdens de nominaties.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 89    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *