De tweeling confronteert Mehmet met alle negatieve dingen die hij over hen heeft gezegd

De tweeling confronteert Mehmet met alle negatieve dingen die hij over hen heeft gezegd

Gisteren zijn Demi en Fay erachter gekomen dat Utopia bv het geld van de tweeling graag in de prijzenpot wil hebben. Demi en Fay zijn het hier niet mee eens maar vindt het niet hun taak hierover te beginnen tegen de groep. Toch vindt Demi dat zij misschien met Mehmet moeten praten, omdat hij als eerste voorstelde het geld van de twee in de prijzenpot te doen. Laten we zo even met hem praten stelt Demi voor. Uiteindelijk stemt Fay in en besluiten ze straks even met Mehmet te kletsen.

Nadat het centraal is geweest en iedere bewoner een familielid heeft gekozen besluiten Demi en Fay Mehmet te confronteren met alles wat ze gehoord hebben. Fay heeft Mehmet horen zeggen dat de mentaliteit van de Demi en Fay is veranderd en daarom wil ze graag weten wat hij daarmee bedoeld. Mehmet legt uit dat hij daarmee bedoelde dat het grootste doel van de tweeling is behaald, namelijk het ogen laseren. Hij vroeg zich af of ze nu misschien minder hard willen werken voor hun bv omdat hun grootste doel behaald is. De tweeling vertelt dat dit absoluut niet het geval is maar dat er gewoon minder wordt besteld via de webwinkel. Ze willen even goede vrienden met hem blijven maar maken hem wel duidelijk dat wanneer hij vragen heeft over hun bv hij dit gewoon met hen kan bespreken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *