Rienk gaat een kerkdienst in Utopia doen

Rienk gaat een kerkdienst in Utopia doen

Terwijl een aantal vrouwelijke bewoners aan het genieten zijn op de schommelbank in de zon stelt Billy hen iets voor. Wie van jullie heeft weleens een kerkdienst bijgewoond? begint Billy het gesprek. Romy en Billy zijn de enigen die zeggen nog nooit een kerkdienst bijgewoond te hebben. Het lijkt Billy leuk als Rienk een keer een kerkdienst leidt. Rienk wijdt zijn leven volledig aan zijn geloof en hij lijkt haar daarom een perfecte predikant. Ik ben wel benieuwd hoe dat gaat gaat Billy verder. De bewoners reageren redelijk enthousiast, dus besluit Billy het Rienk zelf te vragen. Zou je het leuk vinden om een kerkdienst te geven? Rienk denkt er even over na maar zegt na enige tijd dat hij dat best wil doen. En geeft aan een leuke dienst te willen geven waarbij er ook grapjes gemaakt kunnen worden. Billy wil hem de volledige vrijheid hierin geven, wat Rienk direct aan het denken zet.Hoe zal deze kerkdienst zijn? We komen er vast en zeker op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Leny at 00:12

    Hopelijk wordt het een mooie, blije, saamhorige dienst.
    Nodig een Gospelkoor uit, daar reageert bijna iedereen positief op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *