De bewoners uit Utopia krijgen wederom een openstaande factuur

De bewoners uit Utopia krijgen wederom een openstaande factuur

Oh nee, dat meen je niet zegt Beau verschrikt als er een mailtje binnenkomt van Wim Vroege. Linda kijkt vragend en Beau vertelt dat er een factuur is binnengekomen met een extra factuur voor het afvoeren van de boot van 800 euro. Linda vraagt zich af hoe dit kan aangezien er gisteren ook al een factuur van Wim is binnengekomen. Beau en Linda denken dat er een miscommunicatie is geweest tussen de bewoners en Wim, wel een erg onaangename miscommunicatie. Linda besluit naar buiten te lopen waar de meeste bewoners gezellig buiten zitten. We hebben nog een factuurtje van de boot zegt ze wapperend met de factuur. De bewoners kijken haar verbaasd aan en Cemal vraagt hoeveel ze nog moeten betalen. Er komt nog 800 euro bovenop de 1400 euro die we al moesten betalen voor het afvoeren van de boot zegt Linda somber. De bewoners balen zichtbaar en hebben spijt dat ze de boot hebben laten ophalen. Al met al kost het nog een hele duit eindigt Bas hoofdschuddend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. bert at 22:51

    Ik vind het onzin om de rekening door de 2 ling te laten betalen. Jesse had hier meer over moeten laten weten, kosten huur, en afvoer cq aanvoer. Maar er is toch geld genoeg.

  2. Heidy at 20:17

    Zo raar dit als je deze factuur niet snapt of wat dan ook, dan bel je toch om opheldering? Ze vergeten ook nog dat de belastingdienst straks ook nog een factuur zal sturen. Het prijzengeld is ook exclusief belastinggeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *