Romy, Mehmet, Linda en Billy denken dat er heel wat gaat gebeuren tijdens de nominatie

Romy, Mehmet, Linda en Billy denken dat er heel wat gaat gebeuren tijdens de nominatie

Romy, Mehmet, Linda en Billy zitten samen op en rondom de schommelbank en zijn benieuwd wie de familieleden die volgende week naar Utopia komen zullen nomineren. Ik ga eens even een briefje erbij pakken en achterhalen wie er volgende week op de bank zullen komen zegt Romy. Ze denkt dat er volgende week nog weleens een addertje onder het gras kan zitten. Mehmet verwacht dat een van de tweeling genomineerd zal worden en in de gevarenzone terecht zal komen. Linda denkt dat zij ook wel een aantal stemmen kan verwachten maar maakt zich er niet zo druk om. Ik zie het wel, je kunt er nu toch niets aan veranderen voegt  ze eraan toe. Het groepje speculeert nog even verder over de rol van de familieleden volgende week en zijn erg benieuwd wat er gaat gebeuren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *