Demi en Fay leggen uit waarom zij niet willen aansluiten bij Utopia bv

Demi en Fay leggen uit waarom zij niet willen aansluiten bij Utopia bv

Wat hoorde ik nou over de samensmelting van de twee bv’s? vraagt Romy als ze afgelopen avond samen met de twee buiten zit. Demi en Fay kijken haar aan en vragen wat ze bedoeld. Romy legt uit dat ze heeft gehoord dat de twee bv’s weer één zullen worden. Hell no! reageert Fay gelijk fel. Fay vertelt Romy dat zij maandag alles gehoord hebben wat er in de bv vergadering is gezegd en dat zij het hebben gehad over de samensmelting van de bv’s. Maar zolang Demi of ik hier nog zijn blijven wij aparte bv’s  vervolgd Fay stellig. Fay en Demi vinden het logisch dat uiteindelijk het geld van hun bv naar de winnaar gaat. Wij hebben dit zelf opgebouwd, dus beslissen zelf wat er mee gaat gebeuren legt Fay verder uit. Romy vraagt wat de hoofdreden is waarom Fay niet wil samensmelten. Ze geeft als argument dat zij met Chipp en Demi hun bv hebben opgebouwd en daar trots op is. Daarom wil ik dit niet zomaar opgeven besluit Fay. In dit antwoord kan Romy zich wel vinden, ze snapt nu beter waarom Demi en Fay niet willen aansluiten bij Utopia bv.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Bep at 08:40

  De tweeling zijn het niet waard.
  Ze hebben die winkel in hun schoot gekregen .
  Die heeft ramona met Karin opgebouwd .
  En zeggen nu dat hun het gedaan hebben .
  Idiooot toch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *