Heeft Rienk gevoelens voor Beau?!

Heeft Rienk gevoelens voor Beau?!

Terwijl de bewoners aan het dansen zijn, vraagt Fay aan Rienk met wie hij het fijnst vindt om mee te dansen. Rienk vertelt dat dit Billy is omdat hij haar goed kent. Daarnaast vindt hij het ook prima om te dansen met Beau, aangezien zij ook een gesprek hebben gehad waarin ze duidelijk hebben besproken dat ze vrienden zijn. Fay kijkt hem verbaasd aan. Hoe kwamen jullie op dat gesprek? vraagt ze nieuwsgierig. Rienk legt uit dat Beau soms erg close met hem is en er daarom aan zijn kant gevoel bij kwam kijken. Daarom heeft hij een gesprek met Beau gehad, waarin ze uitgebreid hebben gesproken en duidelijk werd dat ze gewoon vrienden waren. Vind je Beau aantrekkelijk? vraagt Fay daarna. Rienk knikt en merkt op dat hij Beau zeker aantrekkelijk vindt. Maar voor nu is ze niets meer dan een vriendin…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *