De bewoners uit Utopia houden een gezellige salsa avond

De bewoners uit Utopia houden een gezellige salsa avond

Na het avondeten besluiten de bewoners een gezellige salsa avond te houden. Iedereen trekt zijn meest tropische kleren aan en maakt zich mooi. Nadat ze zijn omgekleed, verzamelen de bewoners zich in de woonkamer, waar ze de banken aan de kant hebben geschoven zodat ze kunnen dansen. De salsa muziek gaat vervolgens aan en de bewoners beginnen alle danspasjes die ze hebben geleerd van salsa lessen in het verleden omhoog te halen met elkaar. Na even gedanst te hebben besluiten ze een dansroulette te houden. Beau en Rienk zijn het eerste danskoppel en na dertig seconden, worden de twee afgewisseld. Het beloofd een gezellige avond te worden! Maar blijft dat ook zo?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *