Baldr wil het rokersbankje wat Romy graag wil laten verdwijnen

Baldr wil het rokersbankje wat Romy graag wil laten verdwijnen

De hele middag worden er al gesprekken gevoerd over de verkoop van de spullen uit Utopia. Romy wil graag het rokersbankje hebben maar Mehmet, Linda en Cemal zijn het erover eens dat ze eerst deze moeten proberen te verkopen. In het begin van de avond komt Baldr naar Romy toe met een idee. Wat als we binnenkort dat bankje nou laten verdwijnen zegt hij met een lach op zijn gezicht. Romy lacht en laat weten dat Bas ook al met dit idee kwam. De twee bespreken waar ze het bankje kunnen verstoppen. Baldr stelt voor om hem achter het bord van de luifel te zetten, op het dak dus. Dit vindt Romy een goed plan. Ze begint keihard te lachen om de verstop plek. Wat later komt Bas erbij staan, hem lijkt het een goed idee om het bankje in het dixi invalidentoilet te verstoppen. Deze optie vinden Romy en Baldr ook verleidelijk. Zullen de drie uiteindelijk het bankje echt verstoppen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *