Linda en Romy bespreken de toekomst van Utopia, volgens hen wordt het terrein steeds kleiner

Linda en Romy bespreken de toekomst van Utopia, volgens hen wordt het terrein steeds kleiner

Linda en Romy zitten samen op de bank en Romy moet iets delen met haar mede bewoner. Ik heb het vermoeden dat de huisjes binnenkort worden weggehaald begint Romy zacht. Ja daar zou je weleens gelijk in kunnen hebben antwoordt Linda. Beide dames denken dat het Utopia terrein steeds kleiner zal worden aangezien ze afgelopen maandag afscheid hebben moeten nemen van het weiland. Maar als alle huisjes worden weggehaald moet iedereen in de loods gaan slapen merkt Romy op. Linda doet de suggestie dat er wel meer slaapkamers in de loods kunnen worden gemaakt. We kunnen het naast de winkel gewoon weer dicht bouwen, dan kunnen daar weer mensen slapen besluit Linda. Hebben de dames gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *