Baldr vindt dat Ivan zich aanstelt na zijn tandartsbehandeling

Baldr vindt dat Ivan zich aanstelt na zijn tandartsbehandeling

Ivan heeft door de tandartsbehandeling waar hij een kies heeft laten trekken heel veel last en pijn aan zijn kies. Wanneer Baldr hem vraagt over de aankomende roast antwoordt Ivan dat Baldr niet te veel van hem moet verwachten. Wat dan? vraagt Baldr verbaasd. Ivan laat weten dat hij niet van plan is aanwezig te zijn tijdens het roasten. Ik kan niet lachen en niet praten voegt hij eraan toe. Je bent toch ook niet echt een comedian grapt Baldr waarna Ivan de keuken uitvlucht zodat hij niet hoeft te lachen. Beau die het voorval heeft geobserveerd vindt het zielig voor Ivan. Hij is niet zielig. Hij doet zielig en maakt dat alle mannen slecht voor de dag komen met zijn overdreven pijn hebben reageert Baldr. Stelt Ivan zich aan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *