De bewoners zijn druk bezig voor de positieve roast

De bewoners zijn druk bezig voor de positieve roast

Vanmiddag zijn de groepen bekend gemaakt voor de roast van aankomende zondag. Bas en Baldr zijn al druk bezig geweest om roasts te bedenken en hebben al vele kantjes volgeschreven. Ik begin positief en ik ga je dan helemaal afbranden zegt Baldr met een grijns op zijn gezicht tegen Romy. Nee Baldr, het moet een positieve roast zijn reageert Romy verontwaardigd. Baldr vindt dat onzin en gaat lekker doen waar hij zelf zin in heeft. Bas laat weten het tegenovergestelde te gaan doen. Ik ga je eerst afbranden en dan lief doen vervolgd Bas met een grijns. Meerdere bewoners krijgen de smaak te pakken en Mehmet doet alvast een voorproefje voor zondag. Linda schudt ze zondag gewoon uit de mouw, die is al gemeen van zichzelf grapt Mehmet. Ook Romy en Cemal die in de caravan liggen zijn bezig met hun roast voor Baldr. Cemal heeft een leuke die hij graag aan Romy wil laten horen. Ik dacht dat huisdieren verboden waren in Utopia, maar ik hoor nu al een paar maanden dat kattengejank van je en het wordt er niet beter op. Romy en Cemal liggen allebei in een deuk als Cemal de laatste woorden uitspreekt. Zal de roast gezellig verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *