Linda is benieuwd naar haar prijs en gaat ervan uit dat het spectaculair is

Linda is benieuwd naar haar prijs en gaat ervan uit dat het spectaculair is

Omdat Linda de tweede ronde van de Utopia Spelen heeft gewonnen, krijgt zij een prijs die bedacht is door Bas. Als Billy haar vandaag vraagt of ze al enig idee heeft wat ze gaat krijgen, antwoordt Linda enthousiast. Ik heb er lang op moeten wachten, dus ik ga ervan uit dat het spectaculair is zegt ze lachend tegen Billy. Ondertussen bespreken ook Demi, Fay en Beau het cadeau van Linda. Zij hebben geen idee wat Bas geregeld heeft maar hopen op iets leuks. Ik hoop dat het iets met een leuke kerel is zegt Beau tegen de tweeling. Ook Fay hoopt op wat grappigs. Wat de dames niet weten is dat ze met het hopen op een leuke kerel de spijker precies op de kop slaan. Hoe zou Linda reageren op haar verrassing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *