Linda wil niet telkens het pispaaltje zijn als Ivan frustraties heeft

Linda wil niet telkens het pispaaltje zijn als Ivan frustraties heeft

Linda is lapjes leer aan het knippen als Billy naar haar fluistert of ze al met Ivan heeft gepraat. Gisteren hebben de twee namelijk ruzie gehad en was er van beide kanten even tijd nodig om af te koelen. Hij praat niet meer met me zegt Linda terwijl ze haar schouders ophaalt. Billy kijkt verbaasd en laat weten het raar te vinden om nog zo boos te zijn om de ruzie van gisteren. Heel eerlijk? I don’t care laat Linda weten. Billy denkt dat Ivan nukkig is door zijn kies. En Linda vertelt dat ze het prima vindt als hij zijn frustraties wil afreageren. Maar ik ben niet telkens zijn pispaal voegt ze eraan toe. De twee praten nog wat na over de situatie met Ivan als Linda plotseling met de schaar in haar vinger knipt. Auw schreeuwt ze door de loods. Al scheldend loopt ze naar de kraan, Romy en Billy komen aangesneld en worden naar van de snee in de vinger van Linda. Zelf is ze rustig en houdt de vinger een tijdje onder de kraan. Door dit ongelukje is het gesprek over Ivan meteen ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *