Romy vertelt aan Fay dat de ruzie met Cemal een principekwestie was

Romy vertelt aan Fay dat de ruzie met Cemal een principekwestie was

Afgelopen avond hadden Cemal en Romy ruzie. Romy wil graag het rokersbankje mee naar huis nemen als aandenken aan haar tijd in Utopia. Meerdere mensen staan achter haar en willen ook iets meenemen naar huis als aandenken. Cemal is het hier echter niet mee eens en daarom belandden de twee afgelopen avond in een hevige discussie. Vandaag vraagt Fay aan Romy of het weer goed is tussen hen, omdat ze Romy heftig tekeer hoorde gaan. Ja ik was even heel boos, maar we zijn wel met een kus gaan slapen vertelt Romy haar. En legt uit dat Cemal en zij nooit zonder het goed te maken gaan slapen. Iemand zei ooit dat je het voordat je gaat slapen altijd goed moet maken en sindsdien doen we dat. Dat is echt onze afspraak. Het voelt ook veel fijner als je wakker wordt laat ze verder weten. En voegt eraan toe dat het voor Cemal ook meer een principekwestie was aangezien hij een presentatie heeft gemaakt met wat verkocht kon worden, inclusief het rokersbankje. Maar het is gelukkig nu weer goed besluit Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *