Romy en Cemal hebben ruzie over de verkoop van spullen uit Utopia

Romy en Cemal hebben ruzie over de verkoop van spullen uit Utopia

Gisteren zijn er discussies en gesprekken gevoerd over de verkoop van de spullen in Utopia. De groep was duidelijk verdeeld in twee kampen, waarbij Linda, Ivan, Mehmet en Cemal vinden dat ze eerst de spullen moeten proberen te verkopen en Romy, Billy, Beau en de tweeling vinden dat elke bewoner recht heeft op een item uit Utopia. Afgelopen avond krijgen Romy en Cemal ruzie in bed. De twee zijn het niet met elkaar eens en hebben allebei een andere mening over de verkoop van de spullen. Ik ben heel erg van je geschrokken laat Romy aan Cemal weten. En begrijpt de mening van hem totaal niet. Blijkbaar is geld zo belangrijk voor je snauwt ze vervolgens. Cemal antwoordt dat ze gewoon een meningsverschil hebben en heeft duidelijk geen zin om een ruzie te beginnen. Romy neemt geen genoegen met dit antwoord en gaat door. Ze gooit alles eruit en vindt dat de bewoners ook recht hebben op een item waar zij emotioneel aan gehecht zijn. Cemal vindt op zijn beurt juist dat het ook belangrijk is om andere mensen met de spullen blij te maken. Ook hij raakt nu geïrriteerd. Dan stem je toch drie op mij volgende week, omdat ik gierig ben vervolgd hij sarcastisch. De twee komen er maar niet uit en kibbelen nog lang door… En uiteindelijk lukt het de twee niet om te gaan slapen.

Daarom besluiten ze het daarom goed te maken. Dit is toch niet hoe je na twee jaar relatie met discussies omgaat? vraagt Cemal aan Romy. Romy geeft aan dat ze het vervelend vindt hoe het allemaal is gelopen en zegt tegen Cemal dat hij lekker moet gaan slapen. Dat kan ik niet antwoordt hij rustig, waarna Romy haar excuses aanbiedt. Mijn excuses voor hoe ik net heb gedaan zegt ze tegen hem. Het spijt mij ook reageert Cemal waarna de twee elkaar een dikke knuffel geven. Eind goed, al goed zullen we maar zeggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. chagija at 10:01

    ja ze trouwen voor geld En wij maar denken dat je uit liefde trouwt nou deze 2 niet die trouwen voor geld. Oeps cemal ontmaskert

    • chagija at 09:58

      Klopt helemaal dat het geldwolfen zijn Eindelijk zien meer menen het trouwen voor geld als ze winnen hoe afschuwelijk zijn ze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *